Scurt tutorial video R – Scatter plot-uri colorate

În acest tutorial video vom folosi RStudio pentru a crea un scatter plot colorat dintr-o bază de date cu 15.000+ intrări și a genera un grafic precum cel mai de jos:

Baza de date diamante.csv poate fi downoadată de aici.

Răzvan T. Coloja

Răzvan T. Coloja

Psiholog în Oradea: psihoterapeut, consilier psihologic și psiholog clinician. A terminat Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane (Psihologie), cea de Ştiinţe (Informatică), cea de Litere (Biblioteconomie) și masteratul de Psihologie Clinică, Consiliere și Psihoterapii. În prezent este doctorand în Sociologie la Școala Doctorală de Sociologie a Universității Oradea și urmează în paralel cursurile Facultății de Științe Socio-Umane (specializarea Sociologie) din cadrul aceleiași facultăți. A publicat șase cărți şi o serie de articole în reviste de specialitate. Vizitează-i site-ul cabinetului.

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Avatar HOLIRCA BOGDAN spune:

    Ar fi interesant de văzut interesul oamenilor pentru termenii cu încărcătură psihologica, dar mai ales ce semnificație au pentru ei înșiși. Deoarece în interpretarea semnificațiilor sociale și mai departe în integrarea acestora în viziunea proprie asupra lumii și vieții personale fiecare este propriul sociolog, și în intimitate fiecare este propriul său psiholog. Evident cu nuanțe de credință socială este interesat studiul lui Serge Moscovici despre reprezentarea socială a psihanalizri.- la nivel de întreaga societate.Eu încă nu l am citit dar mi se pare interesant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.