Rețea de cuvinte-cheie din psihologie

Pe Psihoradea găsiți acum o aplicație web care crează o rețea de cuvinte-cheie din psihologie (și alte domenii) bazate pe cele mai frecvente căutări Google. Astfel, puteți vedea ce termeni caută oamenii online în conjuncție cu unul sau mai multe cuvinte specificate de voi și care dintre aceștia este mai des preferat de restul utilizatorilor. De exemplu dacă efectuați la adresa keywords.psihoradea.com o căutare după cuvântul borderline rezultatul va arăta ca cel de mai jos:

Putem de aici deduce că termeni precum antisocial, depression, narcissism sunt mai des căutați în conjuncție cu termenul borderline. Mai mult, vedem că oamenii caută și expresii precum borderline antisocial conduct disorder dar mai rar decât borderline antisocial.

În câmpul de căutare se pot introduce și mai multe cuvinte-cheie dar aplicația web funcționează mai bine dacă păstrați numărul acestora restrâns și formulați cuvintele-cheie în engleză. Puteți agăța harta rețelei cu mouse-ul ca să o mișcați pe ecran sau face zoom cu rotița mouse-ului ori dând dublu-click undeva pe rețeaua virtuală.

Răzvan T. Coloja

Răzvan T. Coloja

Psiholog în Oradea: psihoterapeut, consilier psihologic și psiholog clinician. A terminat Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane (Psihologie), cea de Ştiinţe (Informatică), cea de Litere (Biblioteconomie) și masteratul de Psihologie Clinică, Consiliere și Psihoterapii. În prezent este doctorand în Sociologie la Școala Doctorală de Sociologie a Universității Oradea și urmează în paralel cursurile Facultății de Științe Socio-Umane (specializarea Sociologie) din cadrul aceleiași facultăți. A publicat șase cărți şi o serie de articole în reviste de specialitate. Vizitează-i site-ul cabinetului.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.