Cataloghează-ți studiile în psihologie cu Mendeley

Mendeley Desktop este o aplicație de catalogare a studiilor științifice care oferă cercetătorilor și – implicit – psihologilor o modalitate facilă de accesare, citire, adnotare și filtrare a studiilor. Prezentarea video de mai jos este prima de acest fel de pe Psihoradea și vă arată pas cu pas ce anume știe să facă Mendeley și în ce fel ușurează programul munca de cercetare în psihologie.

 

Programul poate fi downloadat de aici și este disponibil pentru platforme Windows, Linux, OS X și Android.

Răzvan T. Coloja

Răzvan T. Coloja

Psiholog în Oradea: psihoterapeut, consilier psihologic și psiholog clinician. A terminat Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane (Psihologie), cea de Ştiinţe (Informatică), cea de Litere (Biblioteconomie) și masteratul de Psihologie Clinică, Consiliere și Psihoterapii. În prezent este doctorand în Sociologie la Școala Doctorală de Sociologie a Universității Oradea și urmează în paralel cursurile Facultății de Științe Socio-Umane (specializarea Sociologie) din cadrul aceleiași facultăți. A publicat șase cărți şi o serie de articole în reviste de specialitate. Vizitează-i site-ul cabinetului.

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. noiembrie 1, 2016

    […] făcut un prim tutorial video pe Psihoradea: ”Cataloghează-ți studiile în psihologie cu Mendeley”. Click și veți putea asculta vocea mea calmă de psiholog explicând chestii întrerupte la […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.